HY:n maataloustieteiden laitos - tutkimusta molekyyleistä robotteihin - Alakukku, Laura; Teeri, Teemu; Juga, Jarmo (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Maataloustieteiden laitos aloitti toimintansa Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa vuoden 2010 alussa. Laitoksella tutkitaan maa- ja puutarhatalouden kasvintuotantoa, kotieläintuotantoa sekä niihin liittyvää teknologiaa.
Keywords: Ma; maataloustieteet; yliopistot; kasvintuotanto; kotieläintuotanto; maatalousteknologia