Eskolan Matti viljelee maata tutkimuksen tarpeisiin - Pitkänen, Niina (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Maanviljely on maanviljelyä myös silloin, kun pellolta kerätään tietoa tutkimusprojekteihin. Viljelyt ja sadonkorjuut pitää tehdä sään armoilla ja työajoista välittämättä.
Keywords: ma; Ka; maatalous; tutkimus; koetoiminta; kasvinviljely