Vaadin lisää tuottoa porotalouteen - Muuttoranta, Kirsi; Mäki-Tanila, Asko (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Poronaaraan eli vaatimen merkitys porokarjan tuottavuudelle on suuri. Niiden jalostusvalinta on yksi keino parantaa elinkeinon kannattavuutta.
Keywords: Ko; poro; naaraat; vasat; siitoseläimet; ominaisuudet; kotieläinjalostus