Kulotuksen ja maan muokkauksen vaikutus männyn siementen itämiseen ja kylvötaimien varhaiseen eloonjääntiin - Viiri, Heli (Metsäntutkimuslaitos, 2006)
Selostus artikkelista: Pitkänen, A., Järvinen, E., Turunen, J., Kolström, T. & Kouki, J. 2005. Kulotuksen ja maan muokkauksen vaikutus männyn siementen itämiseen ja kylvötaimien varhaiseen eloonjääntiin. Metsätieteen aikakauskirja 4/2005: 387–397.
Julkaisusatoa
Keywords: Eurooppa; geneettinen vaihtelu; kulotus; kylvötaimien varhainen eloonjäänti; maanmuokkaus; männyn siementen itäminen; tukkimiehentäi