MTT Maaningan tutkimusalusta vihittiin käyttöön - (:unkn) unknown (Maaseudun tulevaisuus, 2009)
Ilmassa oli juhlan tuntua, kun maa- ja metsätalousministeri Sirkka-Liisa Anttila leikkasi vihkiäisnauhan poikki MTT:n uuden 120 lehmän tutkimuspihaton ja biokaasureaktorin edustalta Maaningan Halolassa.
Keywords: Ma; Ra; tutkimus; navetat; bioenergia; biopolttoaineet; biokaasu; pihatot; maidontuotanto; teknologia; maatalousteknologia; energiantuotanto