Kaikki vaikuttaa kaikkeen Ansalehto: suorakylvöä pitää tarkastella osana kokonaisuutta - Niittymaa, Veikko (toim.) (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Suorakylvöä ei pitäisi miettiä vain yksittäisenä toimenpiteenä, sillä peltoviljelyssä kaikki tekemiset vaikuttavat muihin ja samalla lopputulokseen, pohtii kasvinviljelyagronomi Aulis Ansalehto Proagria Hämeestä.
Keywords: Ka; suorakylvö; kevennetty maanmuokkaus; kylvö; viljelymenetelmät; muokkaus; maan muokkaus; maaperä