Tuomikirvojen kanta romahti - Markkula, Irmeli (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Kotimainen kirvakanta on romahtanut. Marras-joulukuussa tutkituissa tuomen oksissa oli erittäin vähän tuomikirvojen talvimunia. Ennätyskuuma ja kuiva kesä lannisti kirvojen munintainnon. Myös sään äkillinen kylmeneminen syksyllä on voinut hämäännyttää kirvat.
Keywords: Ta; tuhoeläimet; kirvat; kasvinsuojelu; ennusteet