Mikrolisättyjen rauduskoivujen maastomenestymisestä selvitys - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Selostus artikkelista: Anneli Viherä-Aarnio ja Pirkko Velling. 2001. Micropropagated silver birches (Betula pendula) in the field – performance and clonal differences. Silva Fennica 35: 385-401.
Julkaisusatoa