Puna-apilassa riittää tutkittavaa - Vanhatalo, Aila (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Nurmipalkokasveista käytetyin ja Suomen olosuhteissa parhaiten menestyvä on puna-apila. Nurmipalkokasvien tuotantoa ja käyttömahdollisuuksia laajasti selvittäneen Legsil-tutkimushankkeen tulosten mukaan puna-apila on myös tuottavuudeltaan edullisin ja nurmipalkokasveista tärkein säilörehukasvi.
Keywords: Ka; puna-apila; apilat; nurmipalkokasvit; tuotanto; säilörehut; nurmirehut; luonnonmukainen maataloustuotanto; luonnonmukainen kotieläintuotanto; lehmät; ruokinta; typensidonta; biologinen typensidonta; typpi; lannoitus