Vain aito siemen kelpaa viljelijälle ja siemenliikkeelle - Paavilainen, Kaarina (Maaseudun Tulevaisuus, 2000)
Siementavaran aitoudella tarkoitetaan sitä, että markkinoitava siemen on myyntipakkauksen päällä olevassa vakuuslipukkeessa ilmoitettua lajiketta, eikä siihen ole sekoittunut muiden saman lajin lajikkeiden siemeniä.
Keywords: siemen; lajikkeet; aitous; valvonta