Säätiedot tukevat päätöksiä kasvinsuojeluruiskutuksista - Suomi, Pasi; Teye, Frederick; Linkolehto, Raimo (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Lähiympäristön säätilaa ja lähiajan sääennusteita hyödynnetään yhä tarkemmin kasvinviljelyssä. Uudet internet-teknologiat ja traktori-työkoneyhdistelmien lisääntyvä automaatio tarkoittavat kuljettajan työtä helpottavia ja päätöksiä tukevia ominaisuuksia.
Keywords: ta; Sääennusteet; säähavainnot; kasvinviljely; kasvinsuojelu; tietojärjestelmät; mittausmenetelmät