Kantojen kustannuskilpailukyky metsähakkeen hankinnassa Etelä- ja Pohjois- Suomessa - Laitila, Juha; Ranta, Tapio; Asikainen, Antti; Jäppinen, Eero; Korpinen, Olli-Jussi (Luonnonvarakeskus, 2015)
Seloste artikkelista: Laitila, J., Ranta, T., Asikainen, A., Jäppinen, E. & Korpinen, O.-J. (2015). The cost competitiveness of conifer stumps in the procurement of forest chips for fuel in Southern and Northern Finland. Silva Fennica 49(2), article id 1280.
Tutkimusseloste
Keywords: Muut aihealueet; metsähake; kannot; tuotantokustannukset; energiapuu