Hyvät rehut hyville sioille. Aminohappoja lihasikojen alkukasvatukseen - Siljander-Rasi, Hilkka (Suomen kotieläinjalostusosuuskunta, 2001)
MTT:n tutkimus osoitti, että lihasikojen alkukasvatusrehuun kannattaisi lisätä nykyistä enemmän aminohappoja. Sulavan lysiinin lisäys 8,5 grammasta 9,5 grammaan rehuyksikössä lyhensi kasvatusaikaa loppupainoon ja pienensi rehunkulutusta. Halvempaan II-rehuun kannattaa siirtyä, kun siat painavat 55 kiloa, eli noin viiden viikon kasvatuksen jälkeen.
Nimekkeen selvennys: Amino acids for growing pigs..
Keywords: Ko; SIKA; AMINOHAPOT; LYSIINI; PIGS; AMINO ACIDS; LYSINE