Karkotteet vähentävät kauristuhoja havupuutaimikoissa - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2004)
Selostus julkaisusta: Heikkilä, Risto, Annala, Marja-Leena ja Härkönen, Sauli. 2003. Metsäkauris taimikoiden vahinkoeläimenä. Metsäntutkimuslaitoksen tiedonanatoja 96: 1-20.
Julkaisusatoa