Lämmin juomavesi ei paranna vasikoiden kasvua - Huuskonen, Arto; Tuomisto, Leena; Kauppinen, Risto (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
MTT:n tutkimustulosten perusteella maitorotuisten vasikoiden lämpimän juomaveden järjestämisestä mahdollisesti aiheutuvia kustannuksia ei pystytä kattamaan parantuneilla kasvutuloksilla eikä parantuneella rehun hyväksikäytöllä.
Keywords: Ko; vasikat; juomavesi; lämmitys; kasvunopeus; kannattavuus