Mäntyankeroinen väijyy pääsyä Suomen metsiin - Tomminen, Jyrki (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Mäntyankeroinen on yksi vaarallisimmista ja vahingollisimmista mäntyjen tuholaisista maailmalla. Suomalaismetsistä sitä ei ainakaan toistaiseksi ole tavattu. Jos mäntyankeroista jonain päivänä löytyy metsistämme, sillä on kauaskantoiset ja hyvin epämiellyttävät seuraukset koko yhteiskunnalle.
Keywords: Ta; mäntyankeroinen; tuhoeläimet; metsät; sukkulamato; pakkausmateriaalit; tuonti; valvonta