Kirsikankierrelehtivirus hieskoivulla Suomessa - Jalkanen, Risto; Büttner, Carmen; von Bargen, Susanne (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Seloste artikkelista: Jalkanen, R., Büttner, C. & von Bargen, S. 2007. Cherry leaf roll virus abundant on Betula pubescens in Finland. Silva Fennica 41(4): 755–762.
Tutkimusseloste
Keywords: Lappi; metsätuhot