Kalamarkkinakatsaus 2019 - Saarni, Kaija; Setälä, Jari; Niukko, Jari (Luonnonvarakeskus, 2021)
Kalamarkkinakatsauksen laatiminen on osittain rahoitettu Euroopan meri-ja kalatalousrahaston (EMKR) avustuksella. Katsaus tuottaa tietoa EMKR:nSuomen toimintaohjelman arviointia ja ennakointia varten.
Keywords: kalamarkkinat