Pohjoissuomalaisen männyn pituuskasvun ja lämpötilan välisen yhteyden mallittaminen - Salminen, Hannu; Jalkanen, Risto (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Seloste artikkelista: Salminen, H. & Jalkanen R. 2005. Modelling the effect of temperature on height increment of Scots pine at high latitudes. Silva Fennica 39(4): 497–508
Tutkimusseloste
Keywords: Pinus sylvestris; dendroekologia; mallittaminen; pituuskasvu