Luke Jokioisten biokaasulaitos - Laitinen, Riitta; Rasa, Kimmo; Kairenius, Piia (Luonnonvarakeskus, 2024)
Luonnonvarakeskuksen (Luke) Jokioisten toimipaikkaan valmistui maatilakokoluokan biokaasulaitos vuonna 2023. Laitos sijaitsee tutkimusnavetan yhteydessä. Yhdessä Luken Biopajan tutkimusalustan kanssa biokaasulaitos mahdollistaa monipuoliset tutkimus-, kehittämis- ja asiakasprojektit.
Keywords: biokaasulaitokset; maatilat; biokaasu