Tutkimus etsii parasta rotuyhdistelmää - Joensuu, Pirjo (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Kaksi- ja kolmiroturisteytysten tuottoeroja ei ole toistaiseksi selvitetty koko tuotantoketjun kannalta. Tähän tähtää maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen suunnittelema yh-teistutkimus, johon parhaillaan haetaan rahoitusta.
Keywords: Ko; sika; lihasika; ruokinta; rehut; kannattavuus; tuotto; lihasikala; jalostus; kotieläinjalostus; sikarodut