Muut lajit - Aaltonen, Marja; Kivijärvi, Pirjo; Uosukainen, Marjatta (MTT, 2006)
Suomessa tavataan edellä käsiteltyjen lajien lisäksi myös joitakin muita uudempia ja vähemmän viljeltyjä marjakasveja. Näiden lajien (tai sukujen) lajiketarjontaa on syytä seurata, mutta varsinaisten kokoelmien perustamiseen ei vielä ole aihetta.
Keywords: Ka; Amelanchier; Aronia; aroniat; geenipankit; geenivarat; kokoelmat; pihlajat; Sorbus; tuomipihlajat; tyrni