Rypsipuriste sopii myös emakoille - Karhapää, Maija (Suomen kotieläinjalostusosuuskunta, 2003)
Öljynpuristuksen sivutuotteena syntyvä vähäglukosinolaattinen rypsipuriste sopii erinomaisesti myös kasvavalle siitossialle ja emakolle valkuaislähteeksi, eikä maittavuuskaan ole enää ongelma.
Nimekkeen selvennys: Rapaseed cake is suitable feed ingreadient also for sows.
Keywords: Ko; emakko; rypsipuriste