Työntutkijan vaikutus maastotallentimella mitatun aikatutkimuksen mittaustarkkuuteen hakkuukonesimulaattorihakkuussa - Nuutinen, Yrjö; Väätäinen, Kari; Heinonen, Jaakko; Asikainen, Antti; Röser, Dominik (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste artikkelista: Nuutinen, Y., Väätäinen, K., Heinonen, J., Asikainen, A. & Röser, D. 2008. The accuracy of manually recorded time study data for harvester operation shown via simulator screen. Silva Fennica 42(1): 63–72.
Tutkimusseloste
Keywords: aikatutkimus; ajanmittaustarkkuus; sekamallit