Kuuden heuristisen optimointitekniikan suorituskyky erilaisissa metsäsuunnitteluongelmissa - Pukkala, Timo; Kurttila, Mikko (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Seloste artikkelista: Pukkala, T. & Kurttila, M. 2005. Examining the performance of six heuristic optimisation techniques in different forest planning problems. Silva Fennica 39(1): 67–80.
Tutkimusseloste
Keywords: heuristinen optimointi; metsäsuunnittelu