Kirjanpitotilat tuottavat tiedon Suomen maataloudesta - Vainio, Aimo (toim.) (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Maataloudesta kerätään muihin toimialoihin verrattuna huomattavan tarkat tiedot. Kannattavuuskirjanpidon avulla kerätty tieto on vapaasti kaikkien käytössä internetissä Taloustohtori-sivuilla. Tietoja käytetään myös EU:n yhteisen maatalouspolitiikan pohjana.
Keywords: Ma; Ahti-Tuiskula; maatalousyrittäjät; kannattavuus; tietokannat; Latukka; vertailu; internet