Aminohapot vauhdittavat lihasian alkukasvua - Siljander-Rasi, Hilkka (Suomen Rehu, 2000)
Sulavan lysiinin ja muiden välttämättömien aminohappojen lisäys rehuun paransi suoraviivaisesti 25-50-kiloisten sikojen kasvua ja rehuhyötysuhdetta. Sulavan lysiinin saannin lisääntyessä sikoihin pidättyi enemmän valkuaista ja vähemmän rasvaa.
Nimekkeen selvennys: Amino acids speed up the performance of growing pigs .
Keywords: Ko; lihasika; sika; lysiini; aminohapot; rehut; ruokinta