Suomalainen dendrologia yksissä kansissa - Reinikainen, Jukka (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Kirja: Henry Väre, Aune Koponen, Leena Hämet-Ahti, Max. Hagman ja Juha Raisio (toim.). 2008. Puiden jäljillä. 400 vuotta dendrologian historiaa. Dendrologian Seura. 328 s. ISBN 978-951-96557-3-4.
Kirja-arvostelu