Kalastuksen olosuhdekatsaus 2020 - Setälä, Jari; Harjunpää, Hannu; Jaukkuri, Mikko; Lehmonen, Roope; Lehtonen, Esa; Långnabba, Annica; Niukko, Jari; Saarni, Kaija; Salmi, Pekka; Seppänen, Eila (Luonnonvarakeskus (Luke), 2022)
Kalastuksen olosuhdekatsauksen laatiminen on rahoitettu osittain Euroopan meri- ja kalatalousrahaston (EMKR) avustuksella. Katsaus tuottaa tietoa EMKR:n Suomen toimintaohjelmanarviointia ja ennakointia varten.
Keywords: kalastus