Mansikka menestyy kasvihuoneessa - Lehtinen, Suvi (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Mansikan viljely onnistuu kasvihuoneessakin. Näin voidaan ajoittaa satoa ja tehdä mansikkakaudesta mahdollisimman pitkä. Kasvihuoneolosuhteissa mansikan viljely on vaativampaa kuin avomaalla. Siksi ainakin kasvihuoneviljelyn perusasioista olisi hyvä olla selvillä ennen viljelyn aloittamista.
Keywords: Pu; mansikat; kasvihuoneet; viljelymenetelmät; tuotanto; kulutus; sato; asenteet; markkinat; taimet; kasvitaudit; lannoitus; lajikkeet