Kuiviketurve vähentää porsasripulia - Suomi, Kaija (Suomen kotieläinjalostusosuuskunta, 1999)
Kuivikkeena käytetty rahkaturve ehkäisi tehokkaasti porsaiden ripulisuutta. Porsaiden kokonaiskasvu ja veren hemoglobiinipitoisuus oli myös parempi, kun tuloksia verrattiin kutterinlastukuivikkeeseen.
Keywords: Ko; sika; porsaat; turve; ripuli; ympäristö