Kotimaisia vihanneslajikkeita tarvitaan - Aaltonen, Marja (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Vihannesten siemenet tuodaan meille ulkomailta. Lajikkeet eivät kuitenkaan aina menesty pohjoisissa oloissamme. Niinpä laajempi kotimainen vihanneslajikkeiden testaus olisi tarpeen.
Keywords: Pu; vihannekset; juurekset; lajikkeet; siemen; kasvukausi; viljelymenetelmät; sato; markkinat; maatiaislajikkeet; kasvinjalostus