Suokasvupaikkojen tunnistaminen sekä syvenee että laajenee - Päivänen, Juhani (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Kirja: Jukka Laine, Harri Vasander, Juha-Pekka Hotanen, Hannu Nousiainen, Markku Saarinen & Timo Penttilä. 2012. Suotyypit ja turvekankaat – opas kasvupaikkojen tunnistamiseen. Metsäkustannus Oy. 160 s. + dvd-liite.
Kirja-arvostelu