Kalamarkkinakatsaus 2022 - Saarni, Kaija; Setälä, Jari; Niukko, Jari (Luonnonvarakeskus (Luke), 2022)
Kalamarkkinakatsauksen laatiminen on osittain rahoitettu Euroopan meri- ja kalatalousrahaston (EMKR) avustuksella. Katsaus tuottaa tietoa EMKR:n Suo-men toimintaohjelman arviointia ja ennakointia varten.
Keywords: kalamarkkinat