Lantapohjainen mädätysjäännös sopii luomuvehnän lannoitteeksi - Iivonen, Sari; Tontti, Tiina; Nykänen, Arja; Soininen, Hanne (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Biokaasulaitosten mädätysjäännökset näyttävät lupaavilta lannoitteilta kevätvehnälle. Viime kesänä tehdyssä kokeessa erityisesti kananlantaa sisältävä mädätysjäännös tuotti paremman satotuloksen kuin vastaavan typpimäärän lietelantalannoitus.
Keywords: Ka; biokaasulaitokset; mädätys; luonnonmukainen tuotanto; vehnä; ravinteet; jyvä