Varhaiseen kevääseen - Walls, Mari (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Päivä pitenee jo kovaa vauhtia ja Suomen talvi vaihtuu maaliskuun kevääksi. Varsinaisia talvipäiviä, jolloin keskilämpö on alle nolla astetta, on kuluneen talven aikana eteläisessä Suomessa ollut poikkeuksellisen vähän. Piikkiössä Varsinais-Suomessa niitä on ollut kaikkiaan vain nelisenkymmentä.
Keywords: Ka; Ys; Ma; maataloustuotanto; kestävä kehitys; teknologia; tutkimus; bioenergia; ympäristöntutkimus; energia; maatalous; ilmastonmuutokset