Säilörehu on maitotilallisten ykkösasia - Komulainen, Virpi (toim.) (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Säilörehun laatu heijastuu maitotiloilla eläinten terveyteen, lopputuotteen laatuun ja taloudelliseen tulokseen. Tilakoon kasvaminen asettaa onnistumiselle uudenlaisia haasteita.
Keywords: Ko; maidontuotanto; rehut; ruokinta; säilörehu; säilörehun valmistus; siilot; paalit; lehmät; lypsykarja; sadonkorjuu; korjuutappiot; sää