Taimiuutiset 2/2004 - (:unkn) unknown (Metsäntutkimuslaitos, Suonenjoen tutkimusasema, 2004)
Tässä numerossa: Metsätaimitarhapäivät 10.-11.2.2004, Jyväskylä. Esitelmien artikkelit
Taimi- ja metsänviljelyalan ammattilehti