Syysohran, syysvehnän ja härkäpavun kaistasekaviljely - Keskitalo, Marjo; Raiskio, Kirsi (Luonnonvarakeskus, 2024)
Härkäpavusta lisää typpeä maahan ja valkuaista satoon syysviljojen kaistasekaviljelyssä
Keywords: kaistasekaviljely; härkäpapu; syysviljat