Tattari - ihmeellisen hyvä viljelykasvi - Keskitalo, Marjo; Ketoja, Elise; Kontturi, Markku; Mäki, Maarit; Pihlava, Juha-Matti; Rantamäki, Pirjo (Maaseudun Tulevaisuus, 2007)
Tattarin viljelyn lisääminen tekisi hyvää sekä yksipuolistuvalle peltoympäristölle että kansansairauksia poteville suomalaisille. Viljelyä kannattaisi laajentaa myös siksi, että nykyinen kulutus ylittää kotimaisen tarjonnan.
Keywords: Ka; tattari; viljely; viljelykasvit; terveys; keliakia; gluteeni; diabetes