Juurikääpää kestävän kuusen jalostus tähtäimessä - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2011)
Selostus artikkelista: Arnerup, J., Swedjemark, G., Elfstrand, M., Karlsson, B. & Stenlid, J. 2011. Variation in growth of Heterobasidion parviporum in a full-sib family of Picea abies. Scandinavian Journal of Forest Research. 25: 106–110.
Julkaisusatoa
Keywords: kuusen tyvilaho; metsänjalostus