Taimien toimitusketjun kartoitus Etelä-Savossa - Saksa, Timo (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Kuva 6 virheellinen. Korjattu kuva on julkaistu numerossa 3/2010 sivulla 13.
Keywords: laadunhallinta; taimihuolto