Broilerintuotannon vahvuudet vielä piilossa - Forsman-Hugg, Sari; Isoniemi, Merja (Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Suomen siipikarjanlihantuotannolla on haasteita. Kuluttajille lihan alkuperä on tärkeä. He arvostavat kotimaista broilerinlihaa, mutta suomalainen broileri ei välttämättä erotu tuontibroilerista.
Keywords: Ma; Ko; siipikarja; broilerit; tuotanto; siipikarjanlihantuotanto; kuluttajat; kuluttajatutkimus; Eurooppa; vertailu; alkuperä