Ympäristötuen ja luonnonhaittakorvauksen jatkuminen auki - Niemi, Jyrki (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
EU-komissio julkisti lokakuussa lakiehdotuksensa yhteisen maatalouspolitiikan uudistamiseksi vuoden 2014 alusta. Komissio ei vielä esittänyt selkeää mallia Suomen kannalta ratkaisevien ympäristötuen ja luonnonhaittakorvauksen jaosta EU:n jäsenmaiden kesken.
Keywords: Ma; Maatalouspolitiikka; tukipolitiikka; EU-tuet; tukimuodot; ympäristötuki