Jättiputket - Räikkönen, Natalia; Ryttäri, Terhi; Kytö, Maarit; Velmala, Sannakajsa (Luonnonvarakeskus, 2021)
Jättiputket valtaavat kasvutilaa muilta lajeilta, yksipuolistavat maisemaa ja ovat vaarallisia ihmisen terveydelle.
Keywords: Jättiputket; vieraslajit