Ruokohelvestä uusi tietopaketti nettisivuilla - Aalto, Mikko (Maaseudun Tulevaisuus, 2006)
Ruokohelvestä energiaa -nettisivusto on julkaistu. Sivuilla kerrotaan kattavasti ruokohelvestä, sen viljelystä, käytöstä voimaloissa ja tutkimuksesta. Viljelystä kiinnostuneet ihmiset löytävät nyt tärkeää tietoa niin ruokohelven siementoimittajista, urakoitsijoista kuin ostajistakin kätevästi samasta paikasta. Koko ketju on edustettuna.
Keywords: Ka; ruokohelpi; bioenergia; energianlähteet; biomassa; biopolttoaineet; energiakasvit; oppaat; ohjeet; sadonkorjuu; viljely