Vastuullista joulua! - Nuutila, Jaakko (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Heti alkuun on mietittävä, mitä tarkoitetaan kestävyydellä ja vastuullisuudella. Kestävyys kohdentuu uusiutumattomien luonnonvarojen kestävämpään hyödyntämiseen. Tämän lisäksi on muistettava ruoantuotannon hiili- ja vesijalanjälki.
Keywords: Ma; joulu; ruoka; vastuullisuus; kestävä kehitys; luonnonmukainen maataloustuotanto