Näin tuotetaan mansikan satotaimia - Karhu, Saila (Maaseudun Tulevaisuus, 2003)
Suomessa ei vielä tuoteta mansikan satotaimia. Niiden tuotanto olisi kuitenkin tärkeää, sillä kotimaiset taimet ovat terveempiä kuin tuontitaimet. MTT:ssä satotaimien tuotantoon on kehitetty toimivia menetelmiä.
Keywords: Pu; mansikka; mansikat; marjakasvit; marjat; taimet; astiataimet; paakkutaimet; viljelymenetelmät; tuotanto; kulutus; sato; kasvitaudit; markkinat