Hyvinvointia metsien virkistyskäytöstä ja matkailusta - Kniivilä, Matleena (Luonnonvarakeskus, 2015)
Kirja: Tyrväinen, Liisa, Kurttila, Mikko, Sievänen, Tuija & Tuulentie, Seija (toim.). 2014. Hyvinvointia metsästä. Suomalaisen Kirjallisuuden Seura. Kirjokansi 90. 271 s.
Kirja-arvostelu