Mykoritsoista hyötyä männyn kasvullisessa lisäyksessä - Poteri, Marja (Metsäntutkimuslaitos, 2002)
Selostus opinnäytteestä: Niemi Karoliina. 2002. Ectomycorrhizal fungi and exogenous growth regulators in vegetative propagation of Scots pine (Pinus sylvestris L.). Kuopion yliopiston julkaisuja C. Luonnontieteet ja ympäristötieteet. Väitöskirja.
Julkaisusatoa